ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rodrigo de Paul esclata contra Peter Lim

Per Alex Alfaro · 17 Març, 2023

Per a Rodrigo De Paul, el València CF no és un rival més. El partit d’este dissabte en el Metropolitano serà especial per a ell, que pateix des de la distància veient la deriva de la institució. El mitjà Sarandí, campió del món fa uns mesos a Qatar, no es va mossegar la llengua en ser qüestionat anit en El Larguero per la situació que travessa el club en el qual va militar dues temporades.

“Quan jo em vaig anar, ja hi havia un poc de tot això que està passant ara. És un club gran que fa diversos anys que l’estan maltractant

 

Unes declaracions en referència a la decadència esportiva que està experimentant el València, un dels equips que ha caigut  en la lluita per no descendir a Segona Divisió en aquesta recta final de la temporada.

Malgrat les dificultats en les quals Peter Lim ha ficat a la SAD amb la seua gestió esportiva negligent, Rodrigo De Paul va mostrar la seua convicció en què el València puga eixir prompte de la situació en la qual està: “En algun moment, es posarà dempeus i barallarà per les coses que ha de lluitar. Per l’afició que té, per la ciutat, per l’equip, per tot el que ha aconseguit en la seua història. Tant de bo siga prompte perquè, segurament, si el València creix, creixerà LaLiga, creixerà Espanya i tots estarem molt millor”, va concloure.

Rodrigo De Paul va disputar 61 partits amb l’escut del ratpenat en el pit, 44 d’ells oficials. Va arribar al club procedent de Racing d’Avellaneda per 4’7 milions d’euros i va ser traspassat a Udinese dos anys després per una xifra que rondava els 3 milions d’euros. Malgrat el poc temps que va passar a Mestalla, és evident que no ha oblidat la seua trajectòria al València i a la ciutat.