+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Açò no és un pas enrere”

Per Blanquinegres · 05 Abril, 2015

“Al camp tot és el mateix per a tots. Nosaltres en altres camps també hem tingut motius per queixar-nos, però nosaltres fem amb l’herba el que ens dona la gana” així de contundent es mostrava el jugador hispà-brasiler al voltant de l’absurd debat iniciat per el tècnic de la Plana.

Al voltant del més important l’espectacle al verd, Rodrigo opinava que “el partit ha estat molt anivellat però tal volta als últims 20 minuts hem merescut quelcom més, hem tingut les nostres opcions que no hem sabut aprofitar”.

Fent una valoració al final dels 90 minuts, “açò no és un pas enrere, cal traure tots els punts possibles i la resta d’equip també competeix. El Vila-real tenia les idees molt clares i queden 9 partits”. Rodrigo afegia que “l’eufòria a la gent és normal i tenen tot el dret, nosaltres no hem de canviar la nostra idea i sabem quin és el nostre objectiu”.

Per últim, sobre l’actuació arbitral i una dubtosa situació entre Bailly i Negredo, el davanter blanquinegre tot i que ha tingut els seus dubtes en directe ha tancat l’assumpte dient que “ara no serveix de res jutjar la jugada d’Álvaro”.