ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja analitza la situació de l’equip després de la derrota

Per Alex Alfaro · 30 Abril, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa en acabar el partit a Cadis on el València no ha pogut sumar cap punt i pot acabar la jornada en els llocs de descens.

 

Corregir errors: “Cal tractar de corregir tots els detalls. Hui hi ha coses que no li trobe explicació. La diferència entre primera i segona part per ritme o voler. Ens falta creure’ns que podem eixir d’aquesta situació”

Error del primer gol: “Jo crec que la primera part marca tot l’error del gol. Hem començat bé, però després hem agafat una tendència en la qual no eixíem d’ací. Ens han fet gol i ens ha costat eixir d’ací. Eixe final de primer temps ens ha llastrat. He de ser autocrític”

Jugadors amb molèsties: “Hi havia jugadors que venien de partits seguits, amb molèsties, puc assumir les crítiques i que la gent no ho haja acceptat. Necessite no perdre jugadors pel camí. Hui teníem dubtes amb algun jugador per lesió i hem pres aqueixa decisió”

Possibilitat de tornar a caure al descens:Crec que he sigut sempre molt sincer amb aquest tema. Mai hem dit que estàvem salvats o fora fàcil. Si no eres capaç de sumar i els altres sumen et pots tornar a ficar en la situació de dificultat. Hem de pensar el que hem fet malament i corregir”

Absència d’Hugo Guillamón: “He de prendre decisions contínuament, en altres ocasions Hugo ha jugat d’inici i hui no ha vingut. Ja està”