Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gattuso explica els detalls de la xarrada amb els jugadors i parla clar sobre el futur

Per Alex Alfaro · 28 Gener, 2023

Gattuso ha comparegut durant el matí de hui davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà enfront del Valladolid.

 

Reunió amb l’equip: “M’he reunit amb l’equip, la xarrada em va agradar, els vaig escoltar i coses que he llegit en la premsa no són veritat. He llegit en un diari que si l’equip estava cansat de mí…no és veritat. Ha sigut una xarrada molt positiva”

Estat psicològic de l’equip: “L’equip està content, li agrada jugar al futbol. Hem de triar bé. L’equip vol seguir amb este estil. Hem de millorar competir sense pilota. Falta això. Segona pilota, pressionar tots junts. L’equip no té por de jugar”

Confia en donar-li la volta a la situació: “Quan arriba una derrota com l’altre dia, una persona que porta 30 anys en el futbol no puc vindre somrient. He de tindre cara de merda, és normal. Tothom parla de l’estil, hem fet partits amb personalitat i falta competir sense pilota l’equip està amb mi, el veig quan s’entrena. Hem de millorar les coses que s’estan fent mal”

Por: “No, perquè tenim molts punts per jugar. Demà un partit fotut, un rival directe nostre. Queden molts partits per a jugar. L’equip jugarà sense problema si millorem sense pilota”

Saúl: “Jo no parle de jugadors que no són de la meua plantilla. Saúl és un jugador de l’Atlètic de Madrid. La prioritat és millorar les nostres condicions físiques i tècnic tàctiques”

Respecte: “Tinc molt respecte pel meu equip. Hem fet coses increïbles. Hem de competir sense pilota. Jo no em vaig, jo soc ací. Crec molt en aquest equip. Millorarem “

Jugar a Mestalla o fora: A mi m’agrada jugar a casa, en este moment no és fàcil. La cosa va malament i apreten. En este moment hem de millorar i guanyar partits. No és fàcil jugar a Mestalla com l’altre dia que a la primer error apreten però és normal”

Forma de funcionar del club: “El que m’agrada a mi no és important. Tinc coses que puc fer i altres no. Tinc una responsabilitat que és entrenar. He de treballar amb el que tinc. Tinc confiança en ells malgrat no estar en un moment positiu”