ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Baraja després de la victòria a Vigo

Per Alex Alfaro · 14 Maig, 2023

RODA DE PREMSA: El missatge de Baralla després d’aconseguir la victòria

Tres punts amb l’ànima. La cabotada d’Alberto Marí va fer esclatar a Baraja en la banqueta. El pla va resultar. Va traure dos davanters per a buscar el partit a última hora i la cabotada del jugador de la pedredra, Alberto Marí li va donar els tres punts que pot ser definitius per a la salvació. L’alegria és tremenda per com ha anat el partit. Vam poder definir-ho abans. Vam voler mantindre l’equip per a guanyar. Són tres punts molt valuosos que ens poden fer complir amb l’objectiu. Els nostres jugadors de fora tenen velocitat i intentem tindre profunditat. Hem generat bastants bones ocasions i ens va faltar matar el partit abans. Quan estàs en aquesta situació sol passar. Però el més destacable és que hem cregut fins al final. Vam estar vius i vam fer el 1-2 que hem celebrat amb molta emoció. Va dedicat a la gent que ha vingut i a la qual s’ha quedat a València secundant”.

Energia després de la victòria

“Hem de mantindre l’energia de l’equip. He sentit que perdíem energia per fora amb Diego i Samu i hem intentat ficar més frescor. Volíem buscar el partit amb els dos puntes. I vam tindre premi. Era un partit complicadíssim. Vam tindre fe i necessitat amb uns punts que ens deixen en una situació millor”.

Els xics del filial

“Els xics han demostrat que estaven preparats per als reptes que els han tocat viure. El que hem de fer és mantindre’ls i que estiguen tranquils jugant i traguen la seua millor versió. I que eixe sentiment de voler ajudar li dona molt rendiment a l’equip. És un dia preciós per a ells, però demà hem de pensar en el següent”.