ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Roda de premsa: Baraja analitza la victòria de l’equip

Per Marc Santiago · 21 Maig, 2023

Rubén Baraja ha analitzat la victòria de l’equip contra el Reial Madrid, que l’apropa cada vegada més a la salvació i suposa un gran pas en la classificació. El València finalitza la jornada situant-se en la posició 13 i amb un marge de 5 punts respecte a les posicions de descens quan falten 3 jornades per al final de la lliga.

No, jo crec que no hem tancat encara la posició de la salvació. Després de les emocions que té hi ha coses que no s’ajusten a la realitat. El València condemna qualsevol insult racista. L’afició ha animat i espentat. Si algú ha fet algun comentari racista el valència el va investigar. El valencianisme sempre s’ha comportat de manera exquisida. També han hagut gestos despectius per l’altra part.

La valoracions cal fer-les en fred. També cal demanar respecte a la nostra afició, si provoques que es genere aquesta situació estàs incitant al que el problema no se solucione. Hem sumat 3 punts i és del que m’agradaria parlar a mi. Hui ha sigut Diego el que ha fet el gol, content per ells perquè estan donant un gran rendiment i estan ajudant a l’equip, donant-nos punts amb els seus gols. Hem de gaudir però pensant en Mallorca.

Si s’ha donat la situació en què algun aficionat haja insultat s’investigarà. Però nosaltres demanem respecte per a la nostra afició, que es jutge a l’afició del València com a racista no és just. M’agradaria parlar de *futbol. Això no és bo ni per al Madrid ni per al valència.

La primera part l’equip ha estat bé, hem sigut bastant compactes hem tingut oportunitats per a fer gol. Hem sabut patir i hem tractat d’arribar al final amb aqueixa possibilitat de guanyar el partit. Jesús ha de continuar treballant per a quan arribe el seu moment.

Al final tots tenim molta tensió i aqueix tipus de gestos són condemnables també. estic convençut que *Vinicius demanarà perdó igual que nosaltres demanem perdó si s’ha ofés, però és una cosa que no està bé. Tens una afició que pateix per un club que està en una situació difícil i cal valorar-lo des de la calma i

Aconseguir aquesta victòria en el centenari del club i contra el Madrid ha sigut molt especial. Ha sigut un partit difícil i la nostra gent ha estat com sempre, animant i fent costat a l’equip en tot moment.

El nostre objectiu hui era molt més important que el del Madrid. Hem aconseguit una victòria molt important per a l’equip i que ens acosta més al nostre objectiu.

Al final sabíem que estàvem davant un gran rival, amb molt de talent i qualitat. Hem tingut oportunitats per a *contragolpear però ens ha tocat patir i ells han tingut diverses ocasions. Guanyar aquest partit té molt valor per a nosaltres.

Estarem tranquils quan la classificació diga que ho estem. Tindre la possibilitat de guanyar dos partits seguits aquesta bé però queda encara treball i no està sent fàcil.