Sin categoría  

Baraja analitza la prèvia del partit contra el Barça

Per Alex Alfaro · 27 Abril, 2024

Baraja ha parlat en la prèvia del partit contra el Barça de demà i ha donat les claus per a poder tornar a València amb 3 punts de Montjuïc.

Estadi especial: “Realment em senta bé. És un camp especial per moltes coses, pels partits històrics que juguem allí en la meua etapa com a jugador. Esperem que ens servisca per a canviar la ratxa que hem tingut a Barcelona últimament. Em sentix bé, al final tot això és una evolució. Amb el pas del temps em vaig sentint més tranquil i valorant tot el treball que anem fent”

Un any del gol de Javi Guerra contra el Valladolid:Va ser un partit fonamental amb la irrupció de Javi, molt més allà del gol. Al cap d’un any ha anat creixent i evolucionant en el seu joc i s’ha convertit en una realitat. Aquesta temporada s’ha situat en primera divisió i el seu creixement ha sigut gràcies al seu esforç i el seu compromís. És un jugador amb una edat primerenca fent grans partits amb el València”

Reacció vestuari: “La seua resposta és positiva. Nosaltres volem sumar els màxims punts possibles i el primer partit és demà. Jugar contra el Barça té un grau de dificultat per la seua qualitat. En una acció determinada et poden guanyar eixe partit i hem de mantindre l’esperit de l’equip. Sempre ens hem alçat després d’un colp”

Versió del Barça: “Sempre pense que tots els equips contra els quals ens enfrontem estaran en la seua millor versió i això ens obliga a jugar al límit i al nostre millor nivell. El Barça a la seua casa és un equip molt dominador. Hem d’aconseguir que se senten incòmodes. El Barça t’acaba afonant amb la possessió i a la contra hem de fer-los mal i causar-los dificultats. Espere un gran Barça que en moments de la temporada han brillat”

Europa:Nosaltres hem de seguir al nostre. Si els equips que estan prop de nosaltres tenen mals resultats, millor”

Projecte: “Totes les reflexions que feu em semblen positives. No m’agrada parlar d’hipòtesi i avançar esdeveniments, des del nostre punt de vista és positiu parlar del següent partit. Guanyar fora i contra el Barça seria un plus molt important”

Yaremchuk i Gayà: “Els dos estan treballant i estan prop de tornar. Estem ja pensant en quina setmana podrien entrar i participar. L’evolució de les dues lesions és positiva”

Xavi: “Quan eres entrenador, i a més de la casa com Xavi, hi ha emocions que no eres capaç de controlar. Tot aquest tipus d’emocions hauran tingut conseqüències en la temporada, però realment entenc que hi ha determinades coses que són importants per a estar al capdavant d’un equip. És una persona amb la suficient personalitat personalitat”