ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Roberto Gómez: “Hi ha presidents dispostos a ajudar a pagar la renovació de Messi”

Per Miguel Castells · 10 Juliol, 2021

La renovació de Leo Messi és un vertader maldecap per al Futbol Club Barcelona. Joan Laporta és capaç de fer el que siga per aconseguir que el futbolista argentí i emblema del club continue al conjunt blaugrana, però la tasca no és gens senzilla, ja que el Barça es troba a una situació econòmica delicada i la renovació fica damunt de la taula xifres astronòmiques.

Estan dispostos

A este context, segons el periodista Roberto Gómez per a El Transistor d’Onda Cero, hi ha presidents de la Lliga Santander que estan dispostos a ajudar a Laporta amb la renovació de Leo Messi, ja que consideren que la continuïtat del millor futbolista del món a la nostra competició és un fet que beneficia a tots els clubs.

Roberto Gómez s’ha expressat amb estes paraules:

Hi ha presidents de l’elit del futbol espanyol dispostos a realitzar una aportació per a pagar la renovació de Leo Messi.

Consideren que és algo bo per al Barça i per a la Lliga.

Per primera vegada

Resulta una obvietat pensar que lògicament Laporta acceptaria estos diners, però és complicat pensar que vaja a passar. Seria, de segur, la primera vegada en tota la història que equips de la nostra competició s’ajunten per a ajudar a renovar a un futbolista del Futbol Club Barcelona. Una autèntica bogeria.