+  PRIMER EQUIP  

Robert, renovat fins al 2018

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2015

El València ha arribat a un acord total amb el canterà valencià per prolongar la seua vinculació amb l’entitat blanquinegra.

El València comença la fase de renovacions. Després de Nuno, ha arribat el torn de lligar la vinculació d’una de les joies de l’Acadèmia GloVal a estos dos últims anys, amb l’entitat de Mestalla. Este es Robert Ibáñez.

Esta renovació pretén deixar encaminada la projecció d’una de les últimes perles sorgides de la factoria ‘Paterna’ i mantindre vinculada al València CF per 2 anys més l’any que encara li restava de contracte (2016), fins al 2018.

Amb esta mostra de confiança del Club valencianista cap al jugador per afrontar el futur amb solidesa, arriba el torn de que Robert siga protagonista amb minuts a primera divisió. I és que després de signar la seua prolongació contractual, Robert marxarà, en qualitat de cedit, cap a Granada. Finalment, els problemes econòmics de l’Elx han frenat en sec l’arribada del jugador a la ciutat il·licitana, que a priori pareixia el destí final del jove de 21.