+  ACTUALITAT  

Robert patirà des de la grada

Per Blanquinegres · 24 Abril, 2015

El jugador blanquinegre cedit al Granada haurà de viure el duel des de la graderia de Mestalla.

Robert Ibáñez, viurà el partit de dilluns pròxim amb un carinyo, especial. Tot i que no podrà ser de la partida, ja que la clàusula de la por, ho impedeix, el jove dretà tindrà el cor dividit davant l’equip dels seus amors, com és el VCF o l’equip que li esta donant la verdadera oportunitat de sumar minuts, de qualitat, en l’elit del futbol espanyol.

A les ordres d’Abel Resino, Robert, està convertint-se en la figura d’esperança a la que l’afició sefardita s’agafa per creure en la permanència en Primera Divisió, quelcom complicada a hores d’ara. El conjunt granadí, arribarà a Mestalla ocupant llocs de descens, penúltim amb 25 punts, a 3 de la salvació.

Els seus números defensant la camiseta roig-i-blanca, en poc més de 4 mesos, deixen albirar un gran futur en el jugador format dins de l’Acadèmia GloVal. En 17 partits disputats, 10 d’ells com titular, el valencià suma 4 valuosos gols. Unes xifres que com diem, parlen del gran diamant que és Robert, i que tant de bo, el dia de demà es repliquen, però canviant Los Carmenes per Mestalla i el roig-i-blanc per el blanquinegre.