La millor informació del ValènciaCF en valencià

RMC Sport: Ja hi ha acord entre Cavani i el València
,

RMC Sport: Ja hi ha acord entre Cavani i el València

COMPARTIR

Cavani és el fitxatge somniat per tota l’afició del València. El davanter uruguaià ha sigut durant molts anys una autèntica referència futbolística al Nàpols, PSG i United, i ara pot ser el València el següent equip on “El Matador” comence a fer gols. Per a ell, jugar a la Lliga espanyola és una gran motivació i considera al club che un dels grans de la competició.

5,5 milions de sou

Cavani tenia també la possibilitat de fitxar pel Niza. Era l’objectiu número 1 per a la seua davantera. Tant és així que el club francés li ha oferit un sou de 5,5 milions d’euros, però ell té clar que vol jugar al València Club de Futbol i l’ha rebutjat. D’esta manera, segons RMC Sport, ja hi ha un acord total entre el València i Edinson Cavani.

Les vendes

La contraoferta de l’uruguaià és molt assumible per al club che, que ja treballa en totes les fórmules possibles per a incorporar-lo en cas que no es realitze cap venda. Marcos André i Maxi Gómez són els noms d’este mercat, però de moment no s’oficialitza res. Mentrestant, Cavani està a Madrid, esperant al València.