Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

RMA-VCF: 90 minuts de futbol i jutges al Bernabéu

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2016

El cap de setmana arriba a València per tal de centrar-se únicament en el que passe sobre el verd de l’Estadi Santiago Bernabéu. Tota la setmana plena de reunions i de rumors de fitxatges quedarà darrere per 90 minuts dins la penúltima jornada del campionat de Lliga.

Una visita a Madrid, al costat de la Castella sempre és especial, siga com siga la tessitura de temporada. Els de Pako Ayestarán arriben amb les obligacions baix mínims i tot davant un conjunt blanc que torna a creuar-se al camí blanquinegre en plena lluita per el títol de Lliga. També cal recordar que els de Zinedine Zidane carreguen a la seua esquena la dolça ressaca de passat dimecres on abastaren un dels dos llocs reservats per als millors al llarg camí de la Lliga de Campions.

Esta carrega esportiva europea pot beneficiar en certa mesura als valencianistes. Les forces físiques arriben justes com en els casos de Keylor Navas, Gareth Bale i Dani Carvajal que seran baixa segura al partit, mentres que la resta dels fixes blancs podrien passar per les rotacions. Estes rotacions com sempre no seran aplicables sobre la superestrella d’este Reial i amic de Peter Lim, Cristiano Ronaldo.

El València CF per la seua banda tractarà de continuar amb la seua complicitat amb l’estadi de Concha Espina. Els blanquinegres saben el que es deixar als blancs sense opcions matemàtiques de ‘campeonar’ a la Lliga i no una, ni dos sinó fins a tres voltes. Este per tant hauria de ser un argument per vore una versió valencianista com la que fa setmanes va quedar demostrada davant Sevilla, FC Barcelona o Eibar i que als dos últims duels pareix haver quedat oblidat. La intensitat serà la clau per tal de tornar a deixar un Bernabéu que a les visites blanquinegres tremola i més quan s’arriba al moment clau i definitòries de la competició.

El tècnic del VCF es presenta finalment amb André Gomes tot i els dubtes de la setmana, així com també Alves, Mustafi i Siqueira que afrontaven la setmana de treball amb problemes. La resta de l’expedició es troba ja concentrada a la Capital d’Espanya per tal de donar una de els últimes puntades a una temporada que sense cap tipus de remei demana a crits la seua fi i començar a la neteja la qual es comença a barrejar entre la fi de la temporada.