ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rivero “Vinc a fer el meu rol”

Per Jaime March · 08 Agost, 2021

Com és l’habitual, els nous jugadors comencen a arribar a València per a començar a preparar la temporada. Joan Peñarroya ha citat a la plantilla el 16 d’agost, a excepció dels quals han disputat els Jocs Olímpics que s’incorporaran més tard, per a començar a preparar la campanya. Hui ha arribat Jasiel Rivero, procedent de Cuba i fent escala a Madrid.

L’ala-pivot cubà ha assenyalat quals han sigut els seus motius per a triar l’elàstica taronja “València Basket és un bon equip, s’està formant un bon projecte. És un bon inici per al que espere que siga una bona campanya i que els resultats siguen el més positius possible. Vinc a fer el meu rol, a fer el meu millor treball, aportar el que puga a l’equip i poder tirar avant”.

També ha influït el factor Peñarroya del qual ha dit que “Crec que tindre diverses campanyes amb Peñarroya em pot ajudar, ja tinc una mica de coneixement d’ell. Peñarroya és un entrenador molt recte, molt dur, i mai se sap totes les coses que pot fer ell”.

L’ex de Burgos afirma que s’espera grans coses d’enguany però “cal esperar a veure com es dóna la cosa però crec que tindrem un bon any. El projecte és bastant bo, l’entrenador és bo, crec que tots els jugadors som bons. I si tots aportem el que hem de fer, amb el nostre treball crec que serà una bona campanya”.

El cubà té clar que “El principal factor que tinc és l’energia. La disposició i el lliurament en la pista. I quan estigues dins d’ella, els resultats eixiran solos. La meua energia sempre estarà a un 100%”.