Ridícul de València Bàsquet a la pista del cuer

Per Jorge Olmos · 14 Març, 2021

València Bàsquet no va arrancar bé el partit. Amb les absències de Dubljevic i Joan Sastre pensant en l’Eurolliga, l’equip es va contagiar i va encaixar un parcial de 13-2 als primers minuts de joc. El conjunt taronja no va saber entrar al duel i tan sols va anotar 8 punts al primer quart amb 20-8 al marcador.

Al segon, l’equip va aplegar al partit de la mà de Prepelic que amb dos triples va despertar a València. Derrick Williams també es va sumar i va veure cistella des del 6,25. A més, Labeyrie va continuar fent mostra de la seua efectivitat i amb 6 punts consecutius va establir un parcial de 0-11 per a clavar als de Ponsarnau a l’encontre i va obligar a parar el partit als locals, que ni així van poder parar al francés que va anotar altre triple a la reanudació.

El ‘7’ taronja va donar una lliçó magistral amb 13 punts al segon quart i va ser el pilar on es va sustentar València per a refer-se. Tot i això, el conjunt taronja no es va posar per davant en cap moment i va aplegar al descans 36-30.

Al tercer quart l’equip es va seguir deixant portar, en tot moment per darrere al marcador i mostrant una mala imatge. La tècnica a Kalinic després de fallar una safata clara va ser un bon resum dels tres primers quarts de partit.

L’últim quart va arrancar amb 12 punts de desavantatge per als valencians, que estaven sent superats a la pista del cuer. Tant va ser el fracàs dels de Ponsarnau que va haver de traure a Sam Van Rossom, que en teoria descansava, amb 18 punts per darrere. Tot mal.

Finalment, ridícul espantós de València Bàsquet que va caure derrotat davant Gipuzkoa Bàsquet per 78-60 i que tractarà de salvar la temporada obrant el miracle d’entrar al top-8 de l’Eurolliga.