ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ricardo Costa confia en la permanència del València

Per Joan Marc García · 11 Maig, 2023

L’exfutbolista del València ha tornat a la que va ser la seua casa. El portugués, que va jugar al València durant quatre temporades, ha fet unes declaracions a VCF Media, on ha parlat de la complicada situació que viu el club de Mestalla i sobre les quatre temporades que va jugar al València.

L’excentral del València ha assenyalat  la importància que té l’afició per als jugadors, i a més, també ha parlat dels amics que encara li queden al club, on va jugar entre el 2010 i el 2014. Durant la seua etapa al club, el portugués va viure molts moments per al record, arribant a vestir el braçalet de capità.

El lusità va jugar al València en un moment completament diferent a l’actual, ja que va lluitar per entrar a Champions, aconseguint-ho en 2 de les 4 temporades i quedant-se a les portes en una altra. Ara, la situació del València és molt diferent, però el central portugués confia en la permanència del club: “Necessitem la gent de València, perquè estiguen amb l’equip i ajudar-lo sempre amb missatges positius per aconseguir la permanència“.

València, la segona casa de Ricardo Costa

El que va ser central del club ha destacat que a València es va sentir com a casa. El portugués ha destacat la comunicació amb els aficionats en els bons i, sobretot, en els mals moments: “Quan els aficionats estaven enfadats, parlàvem amb ells perquè notaren que estàvem connectats”.

A més, Ricardo Costa ha assenyalat la importància d’aquestes situacions que fan al València un equip encara més gran: “És un equip de nivell mundial i amb una qualitat de nivell mundial per tot allò que l’envolta”.