ACTUALITAT  SOCIAL  

Ricardo Arias: “No entenc que l’afició deixe a l’equip 19 minuts sol, però ho respecte”

Per Sergio Botella · 09 Febrer, 2023

Ricardo Arias ha comentat hui en una entrevista en la Cadena Ser la seua preocupació per la situació de l’equip i la possibilitat del descens. També ha volgut destacar que l’afició serà clau en la salvació i no ha de deixar a l’equip a soles.

L’ambaixador del València va comentar: “No entenc ni accepte això de baixar perquè es vaja Lim. Mai vull veure al València en Segona. Jo ho he viscut i este no és el camí. El descens el portaré sempre dins. Només va passar una vegada i és història negra del València. La major vergonya per al valencianisme

D’altra banda, Arias va afirmar que “deixar a l’equip només 19 minuts no el puc entendre, però el respecte” i va afegir que “són els jugadors els que han de solucionar això però, si no estem nosaltres amb ells, qui estarà”. Demana a l’afició que estiga amb l’equip perquè “el partit del dissabte és molt més important del que la gent creu. Amb dos victòries estic segur que tot canviarà”

A més, va destacar la importància del seu treball com a ambaixador i que “em molesta molt fot que hi haja gent que m’insulte o que diga que m’he de marxar sense conéixer-me a mi ni el meu treball”.

Finalment, Ricardo va voler donar el seu total suport a Voro per estar “deixant-se la credibilitat i la salut pel València”