ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ribó pressiona al València amb el Nou Mestalla

Per Pablo Marquez · 03 Septembre, 2020

Els problemes econòmics del València CF també afecten la construcció del Nou Mestalla. El club considera que no arribarà als terminis marcats i sol·licita a l’Ajuntament i a la Generalitat Valenciana comprensió per a poder aconseguir concloure el camp.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va contestar ahir a unes preguntes en el programa “Hoy por hoy locos por Valencia” de la Cadena Ser sobre la situació del València. Ribó ha sigut contundent i ha manifestat que al València “se l’esgota el temps”. A més, l’alcalde ha volgut afegir que: “L’ATE del València CF no pot ser una prolongació eterna, hem sigut massa generosos ja”.

L’alcalde de València considera que des de l’Ajuntament han sigut “molt respectuosos amb els problemes que ha tingut el club”, els quals s’han agreujat a conseqüència de la crisi del coronavirus i la no classificació per a la Champions League.

No obstant això, Joan Ribó ha volgut aclarir que des de l’Ajuntament intentaran ajudar al València, però ha volgut recalcar que “cadascun ha de complir amb els seus compromisos”, ja que el València no està complint els terminis marcats per l’ATE.