Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  SOCIAL  

Ribó: «Espere, desitge i treballe perquè el Nou Mestalla s’acabe»

Per Sergio Botella · 15 Desembre, 2022

Joan Ribó ha tornat a parlar sobre la situació del Nou Mestalla. L’alcalde de la ciutat de València ha expressat el seu desig perquè l’estadi s’acabe i que està treballant per a això en unes declaracions dos dies després de la reunió amb la directiva del València.

A més, l’alcalde va comentar que el Nou Mestalla s’ha d’acabar però amb una sèrie de condicions i que «s’ha d’acabar prompte perquè en 2026 tenim una cita on necessitem tindre acabat este nou estadi». Va destacar que estan avançant a fer complir la normativa i que en l’última reunió li va comunicar als directius del València la necessitat d’agilitzar el procés.

D’altra banda, Ribó va confirmar que el passat 16 de novembre se li va traslladar al club els detalls del nou conveni i va afegir: «els he demanat que ens donen resposta per a garantir que l’Ajuntament vol que l’estadi s’acabe al més prompte possible i, volem estadi però volem seguretat jurídica. En principi no hi ha voluntat de retardar l’inici. No ens agrada l’estadi a mig construir perquè no és una bona imatge per a la ciutat».

Finalment, va ser preguntat sobre les garanties econòmiques i la seua resposta va ser una mica còmica: «Han de complir unes condicions. Que ho pague Peter Lim o Santa Rita, però que s’acabe l’estadi».

Les declaracions d’un costat i un altre es continuen produint, però l’estadi segueix igual. Estes últimes reunions poden ser definitives per a aprovar el nou conveni i que el Nou Mestalla puga ser, per fi, una realitat.