ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Riba-roja no haurà de pagar els 25 milions del PAI de Porxinos

Per Alex Alfaro · 30 Juliol, 2021

El jutjat del contenciós ja ha pres una decisió. L’ajuntament de Riba-roja no haurà de pagar els 25 milions que va avançar el València C.F.

Tot va començar fa uns anys quan el València va demandar a l’ajuntament per no haver-hi executat el PAI acordat, i que per tant l’ajuntament havia de retornar els diners que el València va prestar. La raó de pes per la qual el València demava això és, segons el club, que l’ajuntament no havia complit la seua part. No obstant, el jutjat ha dictaminat en contra argumentant que l’ajuntament sí que va complir la seua part, però la requalificació urbanística no li va permetre la construcció.

D’altra banda, l’alcalde de Riba-roja ha demanat al València que deixen a un costat aquest assumpte


És un dia important perquè ahir se’ns va notificar una sentència rellevant per al nostre poble que desestima la demanda que va fer el València per tot el tema de Porxinos on n us reclamava que havíem de retornar 25 milions més interessos«,


«En 2014 Amadeo Salvo, al costat de l’alcalde Francisco Tarazona acorden portar al Ple un acord perquè en el cas que el Suprem es carregara el PAI l’Ajuntament s’obligava a ordenar una nova modificació per a una altra alternativa tècnica»,


La sentència demostra que ho hem complit tot. El València va obtindre 141 milions de plusvàlua sense fer res»

En el cas que la resolució judicial haguera sigut diferent hauria sigut una gran ajuda per al València, però els experts declaraven que era altament complicat.