+  PRIMER EQUIP  

Revolució a la Convocatòria de COPA

Per Blanquinegres · 09 Febrer, 2016

Gary Neville crea una revolució 2.0 per al partit de tornada de semifinals de la Copa de S. M. El Rei davant el FC Barcelona. El 7-0 advers que porta en l’eliminatòria ha fet que la citació de 19 homes haja sigut tota una sorpresa desvetllada fa uns intants.

De la llista definitiva confeccionada per tal de concentrar als jugadors trobem fins a 7 jugadors de l’Acadèmia GloVal com són Caballo, Diallo, Ayala, Zahibo, Tropi, Iban Salvador i Fran Villalba. Tota una prova per als jugadors que de normal competeixen al VCF Mestalla. La resta de la llista la completen Ryan i Jaume a la porteria, Santos, Abdennour, Vezo i Gayà a la defensa, Danilo, André, Bakkali i Piatti per al centre del camp i Santi Mina i Negredo per a la parcel·la d’atac.

Fora d’esta citació es queden Alves, Barragán, Cancelo, Mustafi, Siqueira, Parejo, Enzo, Alcácer, Rodrigo, Feghouli, Cheryshev i Fuego, este últim sí per lesió, mentres que la resta es queden per decisió tècnica cuidant-se de cara al partit del proper dissabte davant l’Espanyol. Partit capital per no crear la perillosa línia del descens.

En un apartat més reglamentari, Gary Neville haurà d’anar en molta cura si pensa alinear als més joves de la convocatòria demà sobre el camp de Mestalla, ja que la RFEF no permet alinear a més de 4 jugadors de la cantera en un partit de Copa.