ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Reunió VCF–Wass amb el futur del danés sobre la taula

Per Gerard Gálvez · 02 Agost, 2021

Daniel Wass vol eixir del València aquest mateix estiu. El jugador té un acord amb l’Olimpique de Marsella de Pablo Longoria i vol anar-se a jugar a França aquest mateix estiu i no complir l’any que li resta a València.

El València no vol deixar-lo eixir gratis i està esperant alguna oferta bona per part del club francés. El València no vol cedir en les seues pretensions amb Wass.

Reunió clau hui

Segons ha informat el periodista Carlos Bosch, Daniel Wass, amb els seus agents (Stellar Group) ha mantingut una reunió amb el València, en la qual el futbolista ha presentat una oferta per part del Marsella per a abandonar el València.

L’oferta del club francés ha sigut molt, molt baixeta i el València ha sigut contundent: Wass no ix per eixa xifra. El València els ha fet saber que si no presenten una oferta bona, el jugador danés no anirà a cap lloc.

Futur en l’aire

El que sembla clar és que el València i Wass hauran d’arribar a alguna mena d’acord, mitjanament favorable per als dos, en el qual Wass es vaja al Marsella i el València recapte un poc de diners. El club volia renovar-lo i Bordalás comptava amb ell, però Wass té altres plans.

Per això mateix, el danés va retardar la seua tornada als entrenaments i està forçant la seua eixida, com va fer en el Celta quan el va fitxar el València.