Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió llarga a Paterna de Baraja amb Inma Ibañez, Solís, Lay Hoon i Corona

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2023

En estos mateixos moments s’està produint una reunió a la Ciutat Esportiva de Paterna de Baraja al costat del Local Management. Encara no ha acabat i s’estén en el temps més de dos hores de duració.

A 9 dies per a la finalització del mercat de fitxatges, existeix una certa tensió en el club de Mestalla perquè encara queden moltes operacions per tancar-se, tant d’eixida com d’entrades.

Rubén Baraja apreta perquè els reforços arriben al més prompte possible, i va arribar a reconéixer en sala de premsa que veu en el club predisposició a tancar operacions, encara que la realitat és que arriben tard i no hi ha seguretat d’absolutament res.

Rafa Mir és la prioritat, però és una operació que hui dia és complicada i avança a ritme lent. En el cas de Boyé, l’Elx demana 10 milions per Boyé i ara mateix també és inassolible. I finalment tenim a Mayoral, que veu amb bons ulls l’arribada a Mestalla, però el sou és completament prohibitiu per al València.

En aquest context, Baraja s’ha reunit amb Lay Hoon, Javier Solís, Miguel Ángel Corona i la novetat de la Directora Financera, Inma Ibañez.