+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Reunió Jackson Martínez – Pinto Da Costa per decidir el seu futur

Per Alex Chardí · 25 Agost, 2014

En el dia de hui està prevista una reunió, cara a cara, entre el president del Oporto, Pinto Da Costa, i Jackson Martínez per tal de tractar i decidir el futur del davanter colombià a falta dels últims huit dies per què finalitze el mercat, tal com informa Gianluca di Marzio, periodista de Sky Sports.

Esta reunió està causada per l’interés del Milà en contractar a Jackson després de la venda de Balotelli al Liverpool. No es descarta que, en la reunió, puga estar el València com a opció, que dependrà de la decisió que haja pres Peter Lim per a afrontar els últims dies de mercat.

Respecte a l’oferta rossonera, al jugador li agrada la idea, ja que ell vol fer un pas endavant i jugar en una lliga més competitiva que la portuguesa, però l’oferta presentada pel club italià, uns 25 milions d’euros, és insuficient per al Porto, que demanarà una xifra més raonable i propera a la clàusula, tenint en compte la voluntat del jugador.

Peter Lim sí que estava disposat a pagar la clàusula de l’ariet, amb un pagament fixe de 28 milions d’euros més 7 milions en variables. Ara falta saber si, després de la reunió entre Mendes i Lim a Singapur, el magnat lluitarà per Jackson Martínez o apostarà per altre davanter.