Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió important per Cavani en las pròximes hores

Per Alex Alfaro · 26 Juliol, 2023

Cavani és una de les creïlles calentes d’aquest mercat de fitxatges. El València C.F va prendre una decisió ferma en voler descartar i deixar al marge a jugadors importants en la part inicial de la temporada passada com Marcos André, Castillejo i el propi Cavani.

La setmana passada el club va comunicar al representant de Cavani que tenien intenció de rescindir el contracte i que Rubén Baraja no comptava amb Cavani per a la temporada. Des d’eixe moment ha començat un procés de negociació entre totes dues parts per a tractar d’arribar a un acord.

Tal com ha avançat Golsmedia i ha pogut confirmar Blanquinegres, les exigències de l’entorn de Cavani són raonables i li demanen al València un 25% de la fitxa de la pròxima temporada i la comissió per als seus agents per a fer les pretensions del club per a acceptar trencar el seu contracte.

Cavani segueix compromés amb el seu contracte amb el València a pesar que no compten amb ell per a cap partit. Sense anar més lluny, des del club se’l va voler acusar fa dos dies que no havia justificat la seua absència en un entrenament, quan la seua absència es devia a un augment dels símptomes de la gastroenteritis del dia d’ahir

Segons ha informat Tribuna Deportiva, es produirà en les pròximes hores una reunió presencial entre les parts implicades en esta operació. Serà una reunió clau per a resoldre l’acord entre les dos parts.