+  ACTUALITAT  

Reunió entre Peter Lim, Salvo, Mendes i Nuno

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2015

Peter Lim va vindre dilluns per a aprofitar la seua estança a València. Primer va vore el partit davant el Llevant, també té previst viatjar a Barcelona per presenciar el partidàs de dissabte i també ser partícip de la presentació de la nova Fundació del València tal com informàvem hui en esta notícia. Pareix que també té intenció de reunir a les parts més importants del club per tal de parlar del present i del futur del València.

Des de l’Hotel Westin, on s’allotja el magnat de Singapur, Lim ha citat hui dimecres a mig matí a l’entrenador Nuno Espirito Santo, al director esportiu Rufete, al president executiu Amadeo Salvo i també estarà present el superagent Jorge Mendes, una de les seues mans dretes i persona en la qual confia molt el propietari del València. També és cert que no està confirmada la presència de Rufete.

En esta reunió privada podria estar previst fer balanç del rendiment de l’equip durant la temporada, i tractar assumptes com les renovacions i possibles fitxatges, es a dir, la planificació esportiva del València CF.