ACTUALITAT  

Reunió entre l’agent de Mosquera i el València per a la seua renovació

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

Hui s’ha dut a terme una reunió important entre l’agent del futbolista Mosquera i el València CF en les instal·lacions de Paterna. El club valencianista ha deixat clar el seu interés a renovar el contracte del jugador, iniciant així els primers contactes formals entre les dos parts. No obstant això, s’anticipa que les negociacions no seran fàcils.

En la reunió de hui, el València CF ha traslladat oficialment el seu desig de renovar el contracte de Mosquera. Este encontre marca l’inici del que s’espera que siga un procés de negociació prolongat i complex. Les converses inicials han sigut cordials, però es preveu que aconseguir un acord satisfactori per a les dos parts requerirà temps i esforç, tal com ha informat Ràdio Marca València.

Factors com les expectatives salarials, la duració del contracte i les clàusules de rescissió són alguns dels punts que podrien complicar les converses, i fer d’ella una negociació complexa. El València, conscient de la importància de Mosquera per a l’equip, haurà de trobar un equilibri que satisfaça tant al futbolista com al seu representant.

Després de la reunió, l’agent de Mosquera ha sigut vist eixint de les instal·lacions de Paterna. Esta imatge simbolitza l’inici d’una fase en la relació entre el jugador i el club, que podria definir el futur de Mosquera al València CF.

El jugador, per part seua, ha mostrat un rendiment destacat que l’ha convertit en una peça clau per a l’equip i consolidant-se en l’onze titular de Baraja.