La millor informació del ValènciaCF en valencià

Reunió entre el València i la Conselleria de Territori
,

Reunió entre el València i la Conselleria de Territori

COMPARTIR

Lay Hoon acaba de ser vista entrant dins de les instal·lacions de la Conselleria de Territori al costat d’Inma Ibañez. Es troben pendents d’una reunió amb Rebeca Torró referent al Nou Mestalla, tal com ha informat Onda Deportiva. 

 

Forma part de l’estratègia que està duent a terme Meriton i el club perquè Lay Hoon es reunisca amb el màxim de persones possibles per a comunicar-li a Peter Lim quina és la situació real.

La Generalitat exigeix garanties

De fet, segons ha informat SER Deportivos València, Lay Hoon es va reunir ahir amb Ximo Puig i amb el conseller Arcadi España. Des de les institucions governamentals, el missatge que arriba és que l’ATE es caducarà, perquè Meriton no ha complit amb els terminis establerts. No obstant això, el València haurà d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de València per a obtenir els beneficis urbanístics de l’operació de l’estadi.

Ximo Puig i Arcadi España han explicat a Lay Hoon que el València haurà de presentar noves garanties econòmiques per a poder aconseguir estos beneficis urbanístics. L’expresidenta del València ha contestat que el club presentarà un nou espai de finançament pròximament.

Lay Hoon parla amb Javier Tebas

Ara mateix, Lay Hoon està treballant a València per a poder reactivar les obres del Nou Mestalla i que es puga aprovar el seu projecte. La pròxima setmana, l’expresidenta del València es reunirà amb l’alcalde de València, Joan Ribó. El líder de compromís explicarà quines són les exigències de l’Ajuntament sobre el projecte que haurà de presentar el València. 

No obstant això, esta no és l’única reunió a l’agenda de Lay Hoon. L’expresidenta del València s’ha reunit en el dia de hui amb el president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas. El motiu de la reunió ha sigut el Nou Mestalla. Tal com ha confirmat el club, el València té el suport absolut de la lliga per a fer el projecte. 

L’acord amb CVC

Cal recordar que el València va ser un dels clubs que més va recolzar l’acord de la lliga amb el fons d’inversió CVC. De fet, el club de la Capital del Túria va explicar en la presentació del projecte que tenia preparat huitanta milions d’euros de CVC per a poder acabar l’estadi. 

Lay Hoon continua amb les seues reunions amb les principals institucions. L’expresidenta del València està tractant de recuperar la relació i fer tot el possible per a tirar cap avant el projecte. Mentrestant, Peter Lim està sentint la pressió i ja sap que ha d’actuar per a no perdre els beneficis urbanístics.