ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La reunió amb Peter Lim segueix sent un misteri: el València es centra en el diumenge

Per Blanquinegres · 11 Maig, 2023

El València CF està vivint una situació esportiva i institucional molt complicada. Amb l’equip situat en la posició número 17 de la taula i en una constant lluita amb els equips rivals per mantenir-se fora de les posicions de descens. A banda, està la situació institucional del club, on l’afició està profundament descontenta amb la gestió de Peter Lim i les males decisions que s’han pres al llarg d’aquests últims anys i que han provocat que el club cada vegada siga més menut econòmica i esportivament.

Aquest cap de setmana el València juga contra el RC Celta, on es jugarà molt i serà un dels partits més importants del que queda de temporada, però del que més s’està parlant a l’entorn valencianista és de la reunió entre el màxim accionista del club i dels seus dirigents locals LayHoonJavier Solís i Miguel Ángel Corona, que ha tingut lloc en Singapur.

Si bé s’han especulat moltes coses sobre el que s’ha debatut en aquesta reunió com per exemple el futur de Baraja a la banqueta, la planificació esportiva per a l’any que ve, una possible venda del club o similars, des del club ens comuniquen que no hi ha cap tipus de declaració o indicació que es puga confirmar i que estan centrats en el partit d’aquest diumenge.

El que està clar és que l’equip es juga molt en aquests últims partits que queden i que necessitarà tot el suport dels aficionats valencianistes. El futur i la viabilitat del club dependrà molt del que passe d’ací a final de temporada. Esperem que els resultats siguen positius i que signifiquen la salvació de l’equip.