ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió clau entre el València CF e Iranzo per a definir el seu futur

Per Mauro Pérez · 04 Juny, 2024

El futur de Rubén Iranzo al València CF continua sent incert. En les pròximes setmanes es produirà una reunió entre el club i els agents del jugador per a plantejar els diferents escenaris possibles que maneja el club.

Iranzo, que acaba contracte al València el 30 de juny de 2025, no té clar si continuarà en l’entitat de Mestalla. El jugador, de 22 anys, vol tindre més presència en el primer equip, alguna cosa que no li ha sigut possible en esta última temporada, disputant només 10 minuts en Lliga i sent titular en Copa del Rei davant el Arosa, tal i com ha informat Salva Gomis.

En la reunió, s’analitzaran les diferents opcions que té Iranzo sobre la taula. Una d’elles és la de renovar amb el València CF i jugar en el filial, on no tanca la porta de jugar un altre any al València Mestalla amb la possibilitat de tindre més oportunitats en el primer equip si el rendiment  el mereix, ja que durant esta temporada ha anat 17 vegades convocat amb el València però només disputant 10 minuts en l’última jornada de LaLiga.

La decisió final sobre el futur d’Iranzo es prendrà en les pròximes setmanes, després de la reunió entre el València CF i els seus agents.