ACTUALITAT  

El vol de l’afició valencianista es retarda quasi 2 hores degut al temporal

Per Blanquinegres · 25 Maig, 2023

El valencianisme ha demostrat aquesta temporada l’amor pels seus colors amb una de les millors assistències al camp de Mestalla amb una Mitjana de més de 40.000 espectadors i espectadores. Una xifra que també s’ha vist reflectida també als desplaçaments on el València CF ha jugat fora de casa i on el valencianisme no ha volgut deixar a l’equip sense afició als camps rivals deguda la temporada actual.

Aquesta temporada han sigut múltiples els desplaçaments on la plantilla del primer equip valencianista ha costejat els autobusos de l’afició valencianista, però per al partit d’aquesta nit el club valencianista no va traure cap promoció a causa del desplaçament amb avió o vaixell a l’ill de Palma de Mallorca. Així i tot, més de 300 valencianistes han volgut acompanyar a l’equip en el partit d’aquesta nit.

Més de dos hores damunt l’avió

En el vol comercial de Ryanair i de AIR Europa que havia d’eixir de València a les 15:00 i 15:15  hores van més de 150 valencianistes amb camí a Son Moix per al partit d’aquesta vesprada entre els dos equips. El temporal que estem vivint aquests dies al Mediterrani ha fet que siga impossible aterrar a Palma de Mallorca, per tant, el vol està parat per complet a l’Aeroport de València.

Segons ens informen aficionats des de dins l’avió el vol comercial que havia d’eixir a les 15:00 hores han desembarcat a tots els passatgers i serà  a les 18:00 hores l’eixida cap a Palma fent molt difícil la seua presència a l’estadi.

Han sigut alguns els que han desistit i han abandonat l’expedició valencianista després de més d’hora i mitja damunt l’avió