La millor informació del ValènciaCF en valencià

RESULTATS ENQUESTA: L’afició firma que Zorío siga el nou president si així se’n va Meriton
,

RESULTATS ENQUESTA: L’afició firma que Zorío siga el nou president si així se’n va Meriton

COMPARTIR

El valencianisme ha tornat a la seua realitat després de la final de Sevilla. L’equip va estar prop d’aconseguir un nou títol a una gesta increïble, però els onze metres el separaren de la novena Copa del Rei de la seua història, i ara toca afrontar el problema de sempre: Meriton Holdings.

Mínim de negociació

Hui dia, Miguel Ángel Zorío és l’única alternativa que es pronuncia. Ahir donà una roda de premsa on explicava el seu full de ruta, la seua oferta i quant li demanà una persona del cercle de Peter Lim. Si tot açò és cert, probablement és de les poques persones que haja pogut negociar un mínim amb Peter Lim, i és per això que ahir vos preguntàrem si t’agradaria que Zorío fora el nou president. Els resultats foren estos:

D’esta manera, l’afició no acaba de pensar que Zorío siga el canvi que necessitem, però estan tan farts de la gestió actual que per tal que no continue Meriton volen que agafe el club qui siga. El temps dirà si hi ha venda i a qui, però en un futur proper el grup singapurés ja ha afirmat en moltes ocasions que es nega a vendre el València Club de Futbol.