+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Represes les negociacions entre Bankia i Meriton

Per Pere Alapont · 03 Octubre, 2014

Després de la tornada dels homes de Meriton a Espanya, les negociacions entre Bankia i l’empresa de Peter Lim s’han reactivat i es conten les hores perquè puga produir-se un apropament de postures entre les parts.

Les entitats implicades s’han tornat a reunir després de dues setmanes en què la negociació s’havia congelat, tot i que durant aquest temps es va assegurar que es tornaria a reprendre. Una vegada encetada de nou, s’ha pogut saber que Meriton ha modificat la seua proposta, les condicions de la qual no van ser acceptades en el seu dia pel banc.

Els anomenats punts de fricció que impedeixen l’acord de venda del club són el pla d’endeutament del València, els ingressos futurs de l’explotació comercial i el sol del nou Mestalla, el cobrament del préstec de 100 milions de Meriton al València i la gestió dels futurs fitxatges i vendes del club. En cadascun d’aquests punts les dues entitats difereixen i tracten de ‘tirar cap a casa’.

La represa de les negociacions és un bon senyal, però que s’arribe a un acord relativament prompte sembla més complicat.