+  PRIMER EQUIP  

Reportatge: Així juga Enzo Pérez

Per Alex Chardí · 31 Desembre, 2014

Enzo+Perez+Germany+v+Argentina+dnE10jost03x

El nou jugador del València ve a complementar el centre del camp amb el qual ja comptava Nuno: Javi Fuego, Parejo i André Gomes.

Enzo és un migcampista total que pot participar en el joc en qualsevol rol des del centre del camp, inclòs en algun moment podria jugar d’extrem com ho feia als seus inicis.

Les seues dos principals característiques són:
El seu físic, que li permet robar molts balons i exercir de migcentre defensiu
La seua conducció vertiginosa, ja que la seua potencia li permet alliberar-se dels rivals amb facilitat i li permet trencar línies defensives del contrari creant espais als seus companys.

A més, té un bon toc de baló, capaç de distribuir joc i de també donar l’últim passe a partir de 3/4 de camp però, quasi sempre partint d’una conducció per tal de deixar enrere a algun rival.

És un jugador associatiu, ja que sempre busca la passada a un company i a més, recolzant al company per darrere per donar-li l’opció i posicionant-se sempre mirant el futbol de cara.

Una jugada molt de Enzo és un robatori al centre del camp i iniciar la contra amb una cavalcada conduint el baló fins que troba el millor passe possible i arribar fins a l’àrea o el possible rebuig.

Per acabar, res millor que visualitzar els seus millors moments gràcies a este vídeo editat per @Rule14: