ACADÈMIA GLOVAL  

Repàs del cap de setmana en l’Acadèmia GloVal

Per Blanquinegres · 12 Septembre, 2016

Els juvenils i el femení no afluixen. Els conjunts capitals de l’Acadèmia GloVal continuen demostrant un bon estat de forma en este inici de temporada amb el camí de la victòria com a únic resultat.

Les xiques de Cristian Toro tornaren a sumar els tres punts en una de les eixides més complicades del curs, visitant la Ciutat Esportiva Dani Jarque de l’Espanyol. Els dos gols de Mari Paz Vilas a la fi de la primera part i el de Marianela just l’inici de la represa, serviren per certificar el segon triomf consecutiu de les valencianistes que continuen instal·lades en la zona noble de la taula classificatòria. La propera jornada les xiques valencianistes tornaran al caliu de la seua afició per tal de seguir instal·lades en la victòria i superar així  al Fundació Albacete.

Els juvenils valencianistes tampoc defraudaren a l’abastar la victòria a les seues respectives. La visita dels de Mista davant el Ranero va superar-se amb un clar triomf per un gol a tres. El VCF Juvenil A  de Divisió d’Honor es manté com a segon classificat empat amb el seu màxim rival, el Vila-real amb els mateixos punts (6). La pròxim prova dels de Mista serà davant el Lorquí. El B també va superar amb solvència la seua prova, tot un derbi davant el B del Llevant UD. Als terrenys de la Ciutat Esportiva valencianista, la victòria va ser blanquinegra per dos gols a un. Mantindre el lideratge passa per guanyar el proper cap de setmana a l’Alboraia.