La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF tracta de renovar a Soler i Gayà
,

El València CF tracta de renovar a Soler i Gayà

COMPARTIR

El València CF està amb converses amb jugadors com Carlos Soler, José Luis Gayà i Mouctar Diakhaby per a ampliar els seus respectius contractes. Segons han transmés fonts oficials del club a Blanquinegres, existeixen converses freqüents amb els seus agents i la situació és molt diferent respecte als anteriors 6 mesos i ara hi ha més possibilitats de renovar. Les relacions no estan trencades i la diferència no és insalvable, afirmen.


Des del club es contemplen tots els escenaris possibles de cara a la pròxima temporada. Tant en forma de vendes com en forma de renovacions, i és que les dos variables estan relacionades. Les ofertes que apleguen al club són d’una quantitat allunyada del que espera el València per a vendre als seus millors jugadors, i amb una renovació es recuperaria força en les negociacions.


Tots els jugadors sense excepció estan en el mercat, i a banda de Guedes, que és qui millor cartell té, també estan jugadors com Carlos Soler, José Luis GayàJasper CillessenMaxi Gómez o Mouctar Diakhaby. I a més alguns d’ells amb tan sols una temporada de contracte per davant, motiu pel qual les ofertes que apleguen no són satisfactòries.


Club dèbil


I és que el València és un club dèbil i els altres equips ho saben. És un club dèbil per diversos motius:


1. En primer lloc, molts dels jugadors esmentats anteriorment -Soler, GayàDiakhaby– entren en l’últim any de contracte i amb aquesta situació, els clubs fan ofertes a la baixa. El València, fidel a la seua manera d’actuar, deixa entrar a peces fonamentals de l’equip al seu últim any de contracte i després se sorprén si les ofertes no son elevades.


En un club normal, faria mesos que estarien renovats i la posició a l’hora de negociar seria més forta, però la normalitat i Meriton no solen anar de la mà. Els homes de futbol brillen per la seua absència i els que hi ha -o puguen haver- no tenen capacitat de decisió i són “funcionaris”.


2. Per tot el món del futbol és sabut que el València necessita vendre. Ho ha repetit per activa i per passiva durant els últims mesos i fins i tot Anil Murthy va acudir al FC Barcelona a oferir a Carlos Soler i José Luis Gayà. I clar, donant esta imatge cap a l’exterior, és normal que els clubs vinguen a València de rebaixes.


En definitiva, amb el canvi de rumb des de la directiva s’està tractant de recuperar la força negociadora t transmetent que no es van a acceptar ofertes a la baixa i treballant en les renovacions dels principals actius del club, però vorem si és suficient o és massa tard per a adreçar el camí d’un mercat a la deriva.