+  PRIMER EQUIP  

Renovacions a l’espera de que finalitze la Lliga

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2015

Feia uns mesos, el VCF es proposava començar la roda de contactes per tal de conèixer les idees dels jugadors pendents de revisar el seu contracte i escometre de ple les renovacions oportunes. El terminis fixats per els alts directius de l’entitat de Mestalla parlaven de tancar les renovacions entre els mesos de març i maig.

La realitat s’ha menjat el temps, i VCF i jugadors només han pogut disfrutar d’unes primeres reunions sense poder abastar grans acords. Els jugadors afectats son jugadors com Dani Parejo, Pablo Piatti o Sofiane Feghouli, noms que posen fi a la seua vinculació a l’estiu de 2016 i en els quals existeix una predisposició per buscar una entente per prolongar els contractes.

Malauradament, tot i la bona predisposició existent, l’exigent tram final de temporada esta impedint afrontar en els 5 sentits les renovacions. La situació a la Lliga amb l’objectiu encara pendent obliga a posar el fre. També troben que la Secretaria Tècnica està ara mateix tancant renovacions de caràcter prioritari com la, ja quasi signada, renovació de Jose Luis Gayà.