+  PRIMER EQUIP  

La renovació d’Alcácer, qüestió de temps

Per Blanquinegres · 15 Desembre, 2014

El Club i el jugador es troben molt prop de tancar l’extensió i millora de la vinculació del’9’ blanquinegre.

 

Tot a punta a que abans d’entrar al nou any 2015, el València Cf i Paco Alcácer ja hauran fructificat i segellat l’extensió contractual del davanter de Torrent. Des que la tranquil·litat social va instaurar-se al sí de l’entitat blanquinegra, el tema esportiu va entrar de ple en el dia a dia del Club. Amb l’equip confeccionat, només quedava apuntalar els ciments sobre els que solidificar el projecte valencianista. Per donar eixos passos, la secretaria esportiva va posar-se de ple a la feina de les renovacions del jugadors considerats com pilars. Parlem de noms com el propi Alcácer, Parejo, Gayà…

Paco Alcácer, tot i haver vist reduïda la seua presencia, inclòs perdent la titularitat per problemes físics i sancions, esta disposat a tornar a sentir-se titular al València per molt anys, sense cap tipus de dubte. Per això, la predisposició és mútua. Des d’el Club blanquinegre, s’està boig per lligar a l’ull dret de l’afició valencianista i per la part del jugador, sempre s’ha seguit el voler del major interessat, i per tant no ha existit mai perill, tot i que el contracte del ariet blanquinegre finalitza al 2016, i la posició de més força negociadora era per a l’entorn del jugador.

És per això que segons tots el factors que es donen a este capítol, la renovació de Paco Alcácer, és un pur tràmit, qüestió de temps, per vore com el xiquet que va créixer des de ven menut entre els camps de la Cuitat Esportiva de Paterna, es veu i es sent el líder del Club dels seus amors, en tots els aspectes.