La millor informació del ValènciaCF en valencià

Recorregut, horari i actes de la manifestació valencianista
,

Recorregut, horari i actes de la manifestació valencianista

COMPARTIR

Demà és el gran dia. El valencianisme parlarà i cridarà alt, de manera pacífica i una vegada més #LimGoHome. Per a això, Libertad VCF, De Torino a Mestalla, l’Agrupació de Penyes, Esperit del 86, Viachers, Últimes Vesprades a Mestalla, VCF Sud, It Must Be Love 86 i Ciberche han organitzat fins al mínim detall perquè siga un dia que passe als anals de la història com aquell dia en el que que un parell de valencianistes van eixir al carrer en defensa del club dels seus amors. Però perquè no es perden res, en Blanquinegres vos em fem un xicotet repàs dels punts més importants i us revelem alguna sorpresa de la manifestació de demà.

Hora d’eixida

A ningú se li pot fer tard. La manifestació començarà a les 12.00 en el passeig de l’Alameda, enfront de la piscina de València

Animació

Davant l’absència de la Curva i per tant de Tomás Ribera, existeix cert nerviosisme respecte a si no hi haurà animació i càntics. No obstant això, us podem contar que hi ha una persona que tindrà esta funció. Per tant, les més de deu mil persones que acudisquen demà a manifestar-se rugiran sota un mateix lema: #LimGoHome

La importància de la gent

Serà una manifestació popular. No hi ha persones ni més ni menys important. Si no persones unides per una mateixa cosa, l’amor cap al València C.F. Per això, no hi haurà cap personalitat ni directiu de cap de les associacions organitzadores. El protagonista va per a la gent del carrer, i per a ells serà la primera fila de la marxa.

Duració

Segons ens informaven des de l’organització, l’aproximació és que a les dos de la vesprada ja haja acabat tot, potser abans. Són pocs metres els que separen el passeig de l’Albereda amb Mestalla, per la qual cosa li donarà temps a tothom a menjar abans de tornar a Mestalla a viure el València Elx.

Manifest

El manifest aquesta vegada no es llegirà a la porta zero de Mestalla, sinó que tindrà lloc al final de la AV Suècia, on se sol situar Libertad VCF, davant de les anteriors taquilles. La idea és que la gent no s’aglutine en la Plaça de l’Afició i es col·loque de llarg a llarg de l’Avinguda Suècia. Hi hauràn altaveus per a que tot el mon ho puga escoltar. A més, serà llegit per varies persones i tindrà una lema amb el mateix eslogan que la manifestació.