La millor informació del ValènciaCF en valencià

Últim dia per a abonar-se
,

Últim dia per a abonar-se

COMPARTIR

El dia de hui és l’últim dia disponible per a abonar-se i indicar la pre reserva per a tots aquells aficionats que volen fer tiendre l’abonament la pròima temporada i ser una nova alta. Si hi ha algun interessat, haurà d’emplenar el formulari habilitat en la pàgina web, pagar una xicoteta quota per a fer la reserva i esperar al correu electrònic en el qual s’indicarà hora i dia per a acabar el procés en les taquilles del camp de Mestalla.

 

870 euros

Doncs bé, cal posar en valor que gran part de l’afició valencianista ha contestat a ixa cridada, perquè Ágora Fútbol ha calculat el preu mitjà de l’abonament de categoria adulta de 15 equips de La Lliga espanyola i el més car és el del València, que es situa concretament en 870 euros. En segona posició està el Cadis amb 869 i en tercera el Madrid amb 856 euros.

Foto: Ágora Futbol

Bones xifres de renovació

D’altra banda, els més barats són el Vila-real (246 €) i Elx (265 €). És a dir, els altres dos equips de la Comunitat Valenciana que estan també a la Lliga són els que tenen els abonaments d’edat adulta més barats. Així i tot, el València ja ha sumat més de 35.000 abonats per a esta nova temporada, una xifra considerable tenint en compte la temporada de la qual venim.