Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Rècord de victòries consecutives en Lliga

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2016

Ara que es presenta la fi de la temporada 2015/2016, el VCF demostra agafar el punt de joc i forma física precís per tal de competir en garanties a la Lliga. Per primera volta en esta temporada el conjunt blanquinegre ha aconseguit enllaçar tres victòries consecutives. Des de la transcendental vesprada davant el Sevilla (2-1), els blanquinegres s’han instal·lat còmodament en la roda de la victòria continuant amb el brillant triomf davant el FC Barcelona i l’abastat esta mateixa nit davant l’Eibar.

Esta fita queda actualitzada des de hui després de superar la marca establida en dos triomfs consecutius. Victòries que van arribar en la present campanya davant el Llevant (3-0) i el Celta (1-5) als mesos d’octubre i novembre i al passat mes de febrer amb l’Espanyol (2-1) i Granada (1-2).

L’última ratxa triomfal i prolongada en el temps dels blanquinegres va ser a la passada campanya, concretament al mes de febrer. Amb Nuno Espírito Santo a la banqueta, els blanquinegres arribaren a encadenar un total de quatre victòries continuades. Amb poc més que jugar-se en la present i quasi liquidada la temporada, els homes de Pako poden continuar allargant estos registres el proper diumenge a les 18:15, al Coliseu Alfonso Pérez de Getafe sumant una quarta victòria que continue netejant l’honor del VCF aprofitant les acaballes de la temporada.