La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rebeca Torró respecte a l’ATE: “Des que soc consellera no he sabut res del València”
,

Rebeca Torró respecte a l’ATE: “Des que soc consellera no he sabut res del València”

COMPARTIR

-->

L’ATE del València Club de Futbol, un dia més, es troba totalment paralitzada. El canvi de president al club che ha provocat la detenció de tot el procés que havia començat Anil Murthy, però que no feia la impressió que arribaria a bon port, i ara amb Sean Bai torna a ser tot una incògnita. El desig del valencianisme i de les institucions polítiques valencianes és una millora en la voluntad del club.

Cap missatge del club

Però la realitat és que el València CF encara no s’ha posat en contacte amb la Conselleria. Des que Rebeca Torró va substituir a Arcadi Espada com la nova Consellera de Política Territorial i Obres Públiques, no ha rebut cap missatge del club blanquinegre amb la intenció de reunir-se i parlar d’un ATE que ara mateix està paralitzada, però no el seu procés de caducitat, que està més prop que mai.

En estos termes s’ha pronunciat Rebeca Torró a APunt:

Hi ha una paralització de l’ATE, però no del seu procés de caducitat, que acabarà com ha d’acabar.

Relació amb el València

Com a consellera no he tingut cap tipus de contacte amb el València.

Està tot com estava abans amb Arcadi.

Garantia jurídica

Per a nosaltres el més important és que tinguen garantia jurídica i els interessos dels valencians i les valencianes.

D’esta manera, queda demostrat que el Nou Mestalla continua sent un problema seriós. La nova organització de Meriton Holdings haurà de demostrar que està a l’altura d’este repte tan rellevant per al club i per a la ciutat, que és el de reprendre les obres d’un estadi que porta paralitzat més de 10 anys.