+  PRIMER EQUIP  

Rayo, Reial Madrid i Almeria no seran visites fàcils

Per Pere Alapont · 23 Abril, 2015

Si ahir analitzàvem els rivals que falten per visitar Mestalla, hui és el torn d’aquells que han de rebre encara al València Club de Futbol. La cosa es complica per als de Nuno pel que fa als tres partits que li queden lluny de Mestalla; Rayo Vallecano, Reial Madrid i Almeria són els rivals als quals s’ha de visitar.

La primera eixida serà el pròxim dijous dia 30 a Vallecas. Els valencianistes ja saben el que és guanyar allí esta temporada, va ser al desembre en Copa del Rei i després de remuntar un 1 a 0 advers. La temporada passada, però, els blanquinegres van caure en Lliga per la mínima. Les tres visites que s’havien produït abans d’eixa derrota s’havien traduït en tres victòries visitants, dos d’elles amb uns escandalosos 0 a 4.

El següent rival a visitar serà ni més ni menys que el Reial Madrid, un conjunt que possiblement encara estiga lluitant pel títol de Lliga en eixa avant penúltima jornada. Els de la capital del Túria ja saben el que és guanyar aquest any als blancs; aquell 2 a 1 a Mestalla a principi d’any amb èpica remuntada inclosa. A la capital d’Espanya, tot i que el València ha recollit alguns empats en les últimes visites, l’any passat sense anar més lluny, les derrotes han sigut habituals i els escàndols arbitrals han estat a l’ordre del dia com és costum quan es visita eixa plaça. L’última victòria lliguera allí, l’any 2008, gràcies a aquell famós gol de Javier Arizmendi sense angle.

I per a tancar la temporada, i esperant que el València ja tinga la Champions assegurada, es visitarà una Almeria que potser estiga jugant-se la salvació. A l’estadi de los Juegos del Mediterráneo el València encara no coneix la derrota, havent collit tres empats i tres victòries en les seues sis visites.