ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Raúl García molt contundent sobre la situació del València: “em fa pena”

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

Voro porta dos partits al comandament del primer equip del València, però és la huitena etapa agafa a l’equip en una situació delicada després de la destitució d’un entrenador. Aquesta vegada, la situació i el context valencianista està més difícil que mai i alguns aficionats del València no creuen que Voro puga aconseguir aquesta vegada la salvació.

Han eixit ja alguns noms de possibles entrenadors que puguen asseure’s aquesta mateixa temporada en la banqueta del València per a dirigir a l’equip en substitució de Voro. La volta de Bordalás i Nuno, o l’arribada de l’actual entrenador del Palmeiras, equip brasiler, Abel Ferreira, són les més nomenades, però en qualsevol cas, Voro compta amb el suport de la direcció del club de moment.

Raúl Garcia parla de la situació del club

 

“No ens podem fiar per a res. És lògic que no és una situació còmoda que hi haja un club com és el València i amb la història que té en la nostra lliga que estiga passant per aquest moment a nivell institucional com es veu des de fora. Nosaltres tenim clar el que volem fer: anar allí, fer un bon partit, guanyar i preocupar-nos del que depén de nosaltres”