ACTUALITAT  FEMENÍ  

Raquel Carrera renúncia a la WNBA

Per Fermín Rodríguez · 16 Abril, 2021

La pívot de València Bàsquet ha decidit no jugar en la WNBA aquesta temporada després que aquesta matinada fóra escollida en la posició 15 del draft per l’Atlanta Dreams. La jove de dinou anys ha preferit centrar-se en l’Eurobasket que disputarà amb la selecció espanyola precisament a València del 17 al 27 de juny.

I això que Raquel Carrera, que té un contracte en vigor amb València Bàsquet de cinc temporades, s’ha convertit en l’espanyola triada en una posició més alta en la història del draft i ha superat per una ronda la seua companya d’equip Leticia Romero i a Astour Ndour, elegides en el seu moment al lloc 16.

Així i tot, Carrera ha trencat els pronòstics que la situaven entre el lloc 25 i el 35 i a la seua primerenca edat continua reafirmant-se com una de les jugadores cridades a marcar una època dins del bàsquet femení.

No obstant això, la jugadora que va donar fa uns dies el primer títol en la història de l’equip taronja femení, demostra que confia en el projecte que presenta el club de la mà de Ruben Burgos, que de segur depararà moltes més alegries a l’afició.