Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ramon Planes, prop de renovar amb el Barça, s’allunya del València

Per Pablo Marquez · 07 Abril, 2021

La incertesa continua aflorant en el València CF. El club de la Capital del Túria encara no sap quina serà la seua estructura esportiva en el mes de juny. Fa un mes, tot feia indicar que el príncep de Johor tenia un projecte preparat per a entrar en el València CF, però, de sobte, ha deixat d’eixir informació sobre Tunku Ismail.

Quan el príncep Tunku estava molt a prop d’adquirir les accions del València CF, es parlava de l’opció de l’arribada d’un director esportiu per a poder planificar la plantilla. Uns mesos arrere, Jorge Mendes ja havia parlat amb Peter Lim per a explicar-li que necessitava un home de futbol en la parcel·la esportiva. Eixe home era Ramon Planes, actual secretari tècnic del Barça.

Ramon Planes renovarà amb el FC Barcelona

La idea del València era contractar a Ramon Planes a final d’esta temporada. El club de la Capital del Túria pensava que, amb el canvi en la presidència, el FC Barcelona no renovaria al secretari tècnic, ja que amb el treball de Mateu Alemany com a director general, podrien funcionar de forma eficient.

No obstant això, segons ha informat el periodista català, Gerard Romero, la nova directiva del FC Barcelona vol renovar el contracte de Ramon Planes. D’esta forma, el secretari tècnic del club blaugrana continuaria en el club català. Per tant, l’opció de vindre al València quedaria descartada.

La junta directiva que presideix Joan Laporta li ha oferit dos temporades més, amb les quals Ramon Planes continuarà vinculat amb l’entitat blaugrana. En el seu treball, el director esportiu ha demostrat el seu ampli coneixement en el futbol espanyol.

De fet, una de les claus per les quals va a renovar amb el FC Barcelona és haver aconseguit fitxar a jugadors joves amb molta projecció com Ronald Araujo i Pedri. Una bona estructura esportiva és necessària per a poder iniciar projectes esportius sòlids i eficients.

La importància d’una bona estructura esportiva

Esta bona estructura estava en València amb Mateu Alemany i Pablo Longoria, amb els quals el València va aconseguir els objectius marcats. No obstant això, ara mateix només Anil Murthy i Corona controlen la planificació esportiva. Esta situació no li agrada a Jorge Mendes. Per este motiu, el representant portugués insisteix a Peter Lim que és necessari rodejar-se de gent que sàpiga de futbol.