ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ramón Planes descarta ser director esportiu del València

Per Miguel Castells · 06 Juny, 2022

La secretaria tècnica blanquinegra continua treballant per a incorporar nous jugadors a este mercat, però no és este l’únic apartat on hi ha moviment. Des de Singapur, Meriton Holdings també està actiu buscant un nou director esportiu, i les notícies no són positives, ja que segons Carlos Bosch, ni Braulio Vázquez ni Ramón Planes vindran al València.

Ni un ni l’altre

En el cas de Braulio Vázquez, l’actual director de l’Osasuna no es planteja eixir del seu club actual, mentres que el motiu principal de Ramón Planes per a no vindre és que no està segur que li foren a donar tots els poders que necessita un director esportiu per a exercir. A més a més, Planes està al mercat i compta amb més opcions a banda del València.

Nervis a Singapur

Als dos els ha paregut sorprenent que l’entrenador ja fora escollit abans que arribaren ells, i és per això que no consideren que el club che siga ara mateix un club normal per a treballar en esta parcel·la. Mentrestant, a Singapur hi ha cert nerviosisme perquè esperaven tindre ja a un director esportiu firmat i està sent prou més complicat del que pensaven.

Ramon Planes podria anar-se’n a l’Athletic Club 

Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, Ramon Planes s’ha unit a una de les candidatures a la presidència de l’Athletic Club de Bilbao. Per tant, el director esportiu ha decidit que el seu pròxim projecte siga a l’equip basc. D’esta forma, Ramon Planes no treballarà en el València.

La voluntat de Meriton passa per firmar un el més prompte possible, ja que fins que no vinguen serà difícil avançar a l’apartat d’eixides i arribades, però la poca serietat que mostra el nostre club a la resta del món dificulta enormement les negociacions. Un valencianista treballant a Osasuna prefireix quedar-se a Navarra, i l’altra opció no està segur de poder exercir d’una forma normal el seu treball.

Javier Subirats

Així, en un intent a la desesperada per a firmar un director esportiu Meriton té damunt la taula el nom de Javier Subirats. L’exfutbolista del València durant 13 anys coincidint amb l’era Kempes és una opció per al càrrec. Durant 6 anys (1998 – 2004) va estar de secretari tècnic al club i ara podria tornar però com a director esportiu, tot i que la seua línia és molt contrària a Meriton.

A Singapur estan nerviosos perquè necessiten un director esportiu i un president, i no troben res.