ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Ramón Planes afirma que Ilaix Moriba es va equivocar abandonant el Barcelona

Per Sergio Botella · 22 Abril, 2023

La carrera de Ilaix Moriba ha anat de més a menys des que va decidir abandonar l’FC Barcelona en l’estiu de 2021. El jugador va marxar al RB Leipzig on no va tindre molt de protagonisme i damunt, ara no compten amb ell a la volta de la seua cessió a València.

En la capital del Túria, tampoc està mostrant un gran nivell. El migcampista compta amb Baralla a causa de la falta d’efectius en ixa posició, però el seu rendiment està molt lluny del que s’esperava d’ell. Sense tindre en compte alguns detalls com la seua assistència en la final de Copa l’any passat, durant aquesta temporada i mitja Ilaix Moriba no ha demostrat ser el jugador que s’esperava.

Ramón Planes, el director esportiu que va tractar la seua eixida de Barcelona, ha parlat sobre la seua situació criticant la seua eixida del Camp Nou. En una entrevista en la Cadena SER, va revelar que Koeman li va cridar demanant que renovarà, però ell ho va rebutjar.

És un exemple del que és hui el futbol, la pressió externa d’altres clubs. Del que els venen. Ací era perfecte per al Barça“, va afirmar. A més, va comentar: “Hi ha gent que s’equivoca, i ja veiem on està Ilaix; va ser una decisió errònia“.