ACTUALITAT  FITXATGES  

Rafinha haurà d’esperar

Per Blanquinegres · 22 Juliol, 2019

El ‘cas Rafinha’ escriu un nou capítol després de la reunió de les altes esferes del València Club de Futbol amb el màxim accionista a Singapur. L’entitat blanquinegra no té pressa per tancar l’operació tot i que el Club assegura que és un jugador que encaixa a la plantilla de Marcelino.

Segons ha pogut confirmar Blanquinegres.com, el València ha parlat en repetides vegades amb el Futbol Club Barcelona en voltant al jugador brasiler, però no s’ha arribat mai a un acord. Les negociacions encara estan en un punt neutre.

Com va dir Cesc Fàbregas, que va compartir vestuari amb Rafinha, en finalitzar el partit davant el Mònaco, Rafinha podria fer grans coses al València. No obstant això, el València, que no descarta el seu fitxatge, no farà, per ara, una ofensiva pel jugador del Barcelona.

Mentrestant, el migcampista brasiler està al Japó amb el conjunt blaugrana fent l’stage de pretemporada, encara que no era la intenció de Rafinha fer el viatge a la gira asiàtica, ja que no conta per a Ernesto Valverde.

Ara mateixa les negociacions estan congelades, però el València sap que el mercat pot canviar en el moment que un dels gegants europeus faça caure la primera peça de l’efecte dominó i això faça que el fitxatge de Rafinha s’accelere.