ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafael Van der Vaart reconeix que el seu major error va ser una foto amb la camiseta del València

Per Blanquinegres · 13 Febrer, 2023

Rafael Van der Vaart pot presumir de tindre una carrera dilatada en el futbol. L’holandés va passar per grans clubs d’Europa: Ajax, Hamburg, Reial Madrid, Tottenham… Ara, als seus 39 anys i ja lluny dels focus mediàtics, ha volgut admetre el gran error que va tindre en el passat de la seua carrera professional

“Sens dubte, la meua campanya de fotos quan sostenia una samarreta del València enfront de la càmera i volia forçar la meua mudança a Espanya amb ella”. Eixa imatge, corresponent a una entrevista realitzada pel Diari AS en 2007, va donar la volta al món. Una cosa que no va agradar res a l’Hamburg, on militava en eixe moment l’holandés. Aquella foto la va fer quan encara no era jugador del València.

Que gran estupidesa la meua. Em mereixia totalment les xiulius constants de l’afició de l’Hamburg en el següent partit contra el Leverkusen i encara ho tinc al cap”, afirma amb vergonya.

Van der Vaart mai va arribar a vestir la samarreta del club che. Sí que aconseguiria un temps després és fer el salt a la lliga espanyola. Va ser a l’agost de 2008 quan es va acordar el seu traspàs al Reial Madrid. En el club blanc va militar dos temporades i va aconseguir una Supercopa d’Espanya.