ACTUALITAT  FITXATGES  

Rafa Mir es cansa de la situació i la seua eixida al gener està més a prop

Per Alejandro Fernandez · 11 Desembre, 2023

La situació de Rafa Mir al Sevilla és dramàtica. El futbolista murcià ha disputat tan sols 119 minuts en els últims 8 partits del conjunt sevillista, que passa per un mal moment, amb un canvi d’entrenador que no ha funcionat, i que veu compromeses les seues aspiracions a Europa i en el campionat nacional.

Rafa Mir porta menys de 400 minuts jugats aquesta temporada, cosa que ell preveia i per això es va voler marxar del club en el mercat d’estiu. Ara, la situació al Sevilla és diferent, el club andalús necessita sí o sí que desprendre’s de jugadors que no sumen minuts i no són importants en el projecte en el pròxim mercat d’hivern.

El València ja ha deixat escapar a Carlos Vicente, qui vestirà la camiseta de l’Alabés a partir de gener per 600.000, i Rafa Mir, pretés per Baraja, ho té molt difícil per a arribar al club on ja va estar. Segons les últimes informacions que s’anuncien des de l’entitat valencianista, el València no farà grans esforços en el mercat hivernal, com ja va sent costum.

El jugador sevillista podria arribar perfectament al València aquesta temporada per tema econòmic, però Peter Lim desestima l’opció de reforçar la plantilla i està centrat en fer almenys una gran venda el mes de juny. 

Rubén Baraja compta amb una plantilla molt curta de recursos, i desconfia de jugadors com Roman Yaremchuk, fitxats a última hora, que no eleven la qualitat de l’equip i no aporta les qualitats que demanda el tècnic valencianista, ací és on entraria en escena Rafa Mir per a ajudar en l’atac